MasterChef: Δύο υλικά «παγίδες» στο Τεστ Δημιουργικότητας

Πλεονέκτημα για δύο παίκτες που έχουν 60' για το πιάτο τους

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης 19/3

Τρίτη σήμερα και στην κουζίνα του Masterchef  2024 έχει Τεστ Δημιουργικότητας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, επιστρατεύοντας τη φαντασία τους και χρησιμοποιώντας δύο βασικά υλικά: αυγά και ένα ολόκληρο κοτόπουλο

Ο νικητής εκτός από τον έναν πόντο που θα εξασφαλίσει για την ομάδα του, θα κερδίσει και 1.000 ευρώ από το BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις!

Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα είναι αυτός που θα ορίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Σε 45 λεπτά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν τα καλύτερο πιάτο με αυτά τα δύο υλικά. Όμως δύο παίκτες της επιλογής του θα έχουν το πλεονέκτημα των 60 λεπτά χρόνου μαγειρικής. 

Η γκρι ή μπορντό μπριγάδα θα είναι η νικήτρια του τεστ;

Στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή νίκης της γκρι, θα έχει κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και θα αποφύγει τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας. Στη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή νίκης της μπορντό, θα διασφαλίσει τη θέση του ένα από τα μέλη της ομάδας, αφού δε θα χρειαστεί να αναδειχθεί και τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, γι’ αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top