Καινούργιου: «Ακούγεται η Σκορδά για το Mega, εκεί είναι η Μενεγάκη»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Nτέπυς Γκολεμά

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά και μεταξύ άλλων είπε: «Αν δεν ανανεώσει η Ελένη Μενεγάκη, ποιος θα ανανεώσει; Το αν η Μπακοδήμου και η Σκορδά παραμένουν στον ΣΚΑΪ είναι διαφημιστικά παιχνίδια».

Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

«Θεωρώ ότι η Σκορδά -δεν ξέρω την εμπορικότητα της Μπακοδήμου- είναι πολύ δυνατή εμπορικά, οπότε δεν πιστεύω ότι ο ΣΚΑΙ θα ήθελε να τη χάσει. Τώρα το να τη βάλεις σε μία άλλη ζώνη, είναι κάτι που θα το συζητήσουν με την παρουσιάστρια. Και το 3 είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Ακούγεται και για το Mega. Στο Mega είναι η Ελένη Μενεγάκη και υπάρχει μία δυνατή γυναίκα που φέρνει και θα πάρει τα εμπορικά» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Στον ΣΚΑΙ δεν ξέρω αν έχουν άλλο πρόσωπο αυτήν τη στιγμή, που να τους φέρνει τα εμπορικά που έχει η Φαίη. Δεν υποτιμώ την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά συνήθως οι γυναίκες που κάνουμε καθημερινό -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα μην φανεί καθόλου ψωνίστικο- είμαστε πιο δυνατές εμπορικά κι αν ήμουν ΣΚΑΙ δεν θα ήθελα να χάσω την Φαίη Σκορδά άσχετα από τα νούμερα» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top