MasterChef: Το πεντάρι στο πιάτο αντιγραφής έφερε μία ηχηρή αποχώρηση!

Δείτε το trailer για το επεισόδιο 8/3/24 στις 21:00 στο Star

Δείτε το trailer της Τετάρτης 8/3

Τέσσερα μέλη από την γκρι μπριγάδα, η Ζωή Καλλέργη, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, ο Ηλίας Παναγιώτου, η Βιβή Ζησιμοπούλου και ο Χρήστος Γανίτης από την μπορντό μπριγάδα, θα αγωνιστούν απόψε, Παρασκευή 8 Μαρτίου, για την παραμονή τους στο MasterChef 2024

Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 7/3), ο Κώστας Φρέτζιος από την γκρι μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσει ασφαλής από τον εξώστη τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Οι πέντε υποψήφιοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τη Δοκιμασία Αποχώρησης, μόνο, όμως, αν καταφέρουν να εκτελέσουν σωστά και τα δυο ζητούμενα, που θα τους θέσει ο chef Πάνος Ιωαννίδης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ιδιαίτερα τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας, οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την καλεσμένη chef, Άλεξ Βασιλάτου, η οποία παρουσιάζει ένα πιάτο που δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος και την παραμικρή αστοχία. Η δοκιμασία δεν θα αποδειχθεί εύκολη υπόθεση για κανέναν. Άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef ακόμα και έμπειροι μάγειρες να πληρώνουν ακριβά την έλλειψη προσοχής και να βλέπουν την έξοδο από τον διαγωνισμό.

Η καλεσμένη chef Άλεξ Βασιλάτου

Η καλεσμένη chef Άλεξ Βασιλάτου

Ποιος από τους πέντε δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2024;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top