Ελεονώρα Μελέτη για Λαζόπουλο: «Αδικεί τον εαυτό του με αυτό το σχόλιο»

Η τοποθέτηση για τα σχόλια του ηθοποιού για την Κατερίνα Καινούργιου

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το Podcast του για τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (04/03) η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Χρηστίδου ξεσπά κατά του Λάκη: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση»

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» τόνισε μεταξύ άλλων πως η τοποθέτηση αυτή αδικεί τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τι είπε για το θέμα Καινούργιου- Μπάρκα

«Δεν θέλω να υπερβάλλω για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο που από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου».

«Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα», επισήμανε από την πλευρά της η συνεργάτιδά της, Νανά Παλαιτσάκη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top