Μπέττυ Μαγγίρα: Τι είπε για το θέμα Καινούργιου- Μπάρκα

«Ο Φίλιππος δεν έχει καμία ευθύνη;» δήλωσε η ηθοποιός

Πρώτο θέμα στις lifestyle εκπομπές αποτελεί τις τελευταίες μέρες, τα φιλιά που αντάλλαξε η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της καλής της φίλης, Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

Η Δανάη Μπάρκα αντάλλαξε φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε νυχτερινό μαγαζί

Η Δανάη Μπάρκα αντάλλαξε φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε νυχτερινό μαγαζί

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις φωτογραφίες με τον πρώην της Καινούργιου

Θέση σε όλο αυτό πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν φταίνε πάντα οι γυναίκες σε ό, τι συμβαίνει. 

Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πριν 2 χρόνια

Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πριν 2 χρόνια

Αρναούτογλου: Πήρε θέση για το θέμα Καινούργιου- Μπάρκα

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε για το ξέσπασμα που είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου και όσους δέχονται σχόλια στα social media για την προσωπική τους ζωή. Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε;» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε. Έχεις δει καμιά εκπομπή να λέει «α, χώρισε η Μπέττυ με τον Δημήτρη, πάμε παρακάτω. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top