Λιάγκας για Κορινθίου: «Δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία»

Tι είπε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Για τις δύο αποχωρήσεις που έγιναν από «Το Πρωινό» του Ant1, την εκπομπή στην οποία είναι κεντρικός παρουσιαστής, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα του συνέντευξη. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Λιάγκας: «Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου - Εξαφανίστηκε μετά το διαζύγιο»

«Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Να απαντήσω για να τελειώνει η ιστορία αυτή. Ήρθε η Δούκισσα σε μια εκπομπή η οποία ήταν διαφορετική από αυτό που και η ίδια μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα η Δούκισσα, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ ωραία γυναίκα και πολύ επιτυχημένη στη ζωή της. Ήταν και δική μου πρόταση στον σταθμό για να έρθει. Δεν ταίριαξε όμως η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά και εγώ αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε νομίζω ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα, την οποία εκτιμώ αφάνταστα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στο «Ενώπιος Ενωπίω».

ΛΙΑΓΚΑΣ

Κατόπιν, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου: «Τώρα, στο κομμάτι της Μαρίας Κορινθίου, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή. Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πώς να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει. Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top