Από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στα δωμάτια του Cash Or Trash!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Τρίτη στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Σοφία έρχεται για δεύτερη φορά στο Cash Or Trash. Η παρουσία της ολοκληρώνει τον λόγο, που την έφερε για πρώτη φορά στην εκπομπή, με ένα αντικείμενο της… παραλίγο πεθεράς της. Η έκβαση της δημοπρασίας αφήνει ανοιχτή την περίπτωση στην ικανή πωλήτρια να επιστρέψει και πάλι στο Cash Or Trash.  

Cash or Trash: Συγκίνησε τους αγοραστές με την ιστορία του από τις φωτιές

Από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στα δωμάτια του Cash Or Trash! Η γνωστή fashion editor Άννα Καψάλη  γεμίζει με βασιλική αστερόσκονη τη σημερινή δημοπρασία. Με δυνατές συνεντεύξεις από τον χώρο της μόδας, αλλά και το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα,  η Άννα φέρνει ένα μοναδικό αντικείμενο, φτιαγμένο από τον διάσημο σχεδιαστή καπέλων για τη βασιλική οικογένεια και για διάσημες προσωπικότητες. 

Ο Γιώργος, νεαρός αγρότης και ταξιδευτής, έχοντας επιλέξει έναν τρόπο ζωής απόλυτα εναρμονισμένο με τη φύση, ζει και βιοπορίζεται από τη γη. Η μόνη επικοινωνία του είναι με τους followers του, προκειμένου να συναναστραφεί και να καταφέρει να τους δείξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Ο Γιώργος δε θεωρεί τον εαυτό του «φαινόμενο», όπως τον αποκαλεί η Δέσποινα Μοιραράκη. Η προσπάθειά του να ζήσει με ένα μόνο ευρώ, έκανε τον Γιώργο αρκετά δημοφιλή στο Διαδίκτυο. Αν καταφέρει να πουλήσει το περίεργο αντικείμενό του, ίσως να ανεβάσει ένα νέο βίντεο με την πρόκληση, που του θέτει ο Θάνος Λούδος. 

Cash or Trash: Άναυδοι οι αγοραστές με τα προπολεμικά προφυλακτικά!

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και θα σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!  

Δέσποινα Μοιραράκη: «Όπου κι αν βρεθώ μου μιλούν για το Cash or Trash»

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top