Cash or Trash: Άναυδοι οι αγοραστές με τα προπολεμικά προφυλακτικά!

Ήρθε σε συμφωνία ο Θεμιστοκλής;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Cash or Trash

Ο Θεμιστοκλής από τη Χαλκιδική εμφανίστηκε στο Cash or Trash το απόγευμα της Δευτέρας κι έφερε στο αγαπημένο πρόγραμμα δημοπρασιών προφυλακτικά από την εταιρία Μπεμπέκα, η οποία τα παρασκεύαζε προπολεμικά

Η Δέσποινα Μοιραράκη έμεινε άναυδη με το σπάνιο κι ιδιαίτερο αυτό προϊόν, με τον Θάνο Λούδο να αναφέρει πως δεν περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έκανε μια τέτοια εκτίμηση. 

Δέσποινα Μοιραράκη: Η επιχειρηματίας άνοιξε νέο κατάστημα στην Πάτρα

«Ότι θα είχαμε προφυλακτικά Μπεμπέκα στο Cash or Trash ούτε στο όνειρό μου… Μην κάνουν το λάθος και τα ανοίξουν κι έχουμε περισσότερα ατυχήματα» είπε με χιούμορ η Δέσποινα Μοιραράκη. 

Μόλις αποκαλύφθηκε το προϊόν στους αγοραστές, τα σχόλια πήραν φωτιά: «Θα τα φορέσουμε; Έχει και περιεχόμενο το κουτί; Είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω δει και δεν περίμενα ότι θα έρθουν εδώ», τόνισε ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Δεμερτζής. «Είναι οικογενειακό πακέτο για μια ζωή», σχολίασε ο Ρίτσαρντ Κοσκινάς. 

Θάνος Λούδος: Έχω μάθει πολλά δίπλα στη Μοιραράκη στο Cash or Trash

Μπορεί η προσφορά από τους αγοραστές να έφτασε μέχρι τα 405 ευρώ, ωστόσο ο Θεμιστοκλής τελικά δεν τη δέχτηκε κι έτσι κράτησε τα... ιστορικά προφυλακτικά

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top