«Στον Άλλο Άνθρωπο άρχισα να κλαίω με μαύρο δάκρυ από απελπισία»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστή μαγείρισσα

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Τη Γωγώ Δελογιάννη υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. 

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή σεφ αναφέρθηκε στη συνεισφορά που κι η ίδια έκανε ανά διαστήματα στην κοινωνική κουζίνα Ο άλλος άνθρωπος με ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Η Γωγώ Δελογιάννη μαγειρεύει καθημερινά στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον

Η Γωγώ Δελογιάννη μαγειρεύει καθημερινά στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον

«Υπήρχαν κάποια Χριστούγεννα στον Άλλο Άνθρωπο, κάτω στην κουζίνα, που άρχισα να κλαίω με μαύρο δάκρυ. Είπα ότι: "Πέρυσι κάναμε 500 μερίδες και δεν έφτασαν, φέτος κάναμε 800 μερίδες και δεν έφτασαν και αυτό είναι ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο! Τι κάνουμε εδώ;". Έκλαιγα από απελπισία», είπε αρχικά. 

Πολυχρονόπουλος: «Θα απολογηθώ στη δικαιοσύνη και σε όσους έδωσαν χρήματα»

«Είχα πιάσει τον Κώστα (σ.σ. Πολυχρονόπουλο) και του έλεγα "Τι κάνεις εδώ; Πως το κάνεις αυτό;" κι εκείνος μου απαντήσουμε πως: "1000 ταϊσμένοι είναι καλύτερα από μηδέν". Αλήθεια είναι αυτό. Εκεί διαλύθηκα και σκεφτόμουν "Τι κάνουμε εδώ; Μπορούμε;". Τελικά όμως κάτι μπορούμε όλοι μαζί», είπε στη συνέχεια η σεφ.

Η Γωγώ Δελογιάννη με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο

Η Γωγώ Δελογιάννη με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πρώην παίκτρια MasterChef μίλησε για το χαστούκι που δέχτηκε στο φανάρι

«Περίπου 200 - 300 άνθρωποι είχαν την καθημερινή τους σίτιση εκεί αλλά αν πιάσουμε όλες τις δομές στην Αθήνα, είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που τρώνε και έχουν την ανάγκη φαγητού. Πραγματική ανάγκη διαβίωσης», πρόσθεσε η Γωγώ Δελογιάννη στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top