Ζαμπέτογλου: «Χθες κάποιος με προσέβαλε χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλλει»

Τι είπε στην εκπομπή της «Στούντιο 4»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με αφορμή ένα θέμα για τον κακοποιητικό λόγο που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τετάρτης, θέλησε να μοιραστεί μια δική της ιστορία.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε μια παρέα που κάποιος χωρίς να το καταλάβει, την προσέβαλε. 

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, “δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε; 

Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, “αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο”» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top