Σασμός: Η γυναίκα που έρχεται και ταράζει τη σχέση «Αστέρη- Αργυρώς»

H Ελίζα Σκολίδη θα υποδυθεί την κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στον «Σασμό» κι έρχεται να ταράξει τα νερά στη σχέση του Αστέρη με τον Αργυρώ. 

Πρόκειται για την κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, τη Σάντρα Μαραθάκη, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Ελίζα Σκολίδη, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Η εμφάνισή της στη σειρά αναμένεται περίπου σε τρεις εβδομάδες. Η «Σάντρα Μαραθάκη» θα φέρει αναταράξεις στην Άνω Ποριά αλλά κυρίως στο ζευγάρι Αστέρη- Αργυρώς, αφού φέρεται να λαμβάνει τον ρόλο του «τρίτου προσώπου».

Σασμός: Ο ρόλος της Σάντρας Μαραθάκη

Η Σάντρα Μαραθάκη είναι κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονέων. Είναι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της. Έχει τάση στην παραβατικότητα και εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί θα αρχίζουν όλα…

Η Ελίζα Σκολίδη στην παρουσίαση του «IQ 160»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Η Ελίζα Σκολίδη στην παρουσίαση του «IQ 160»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Η Ελίζα Σκολίδη τελείωσε τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2018 κι έχει παίξει στην Επίδαυρο, αλλά και σε διάφορες σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Aνάμεσα σε αυτές και η επιτυχημένη σειρά του Star «IQ 160», στην οποία υποδύθηκε την ανθυπαστυνόμο Δάφνη Φιλιππίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top