MasterChef 2024: Η γκρι μπριγάδα έβγαλε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση!

«Από εδώ και στο εξής δε θα υπάρχει “καίω” την ψήφο»

Μετά τη συντριπτική ήττα της γκρι μπριγάδας με 9-1, έφτασε η στιγμή για τα μέλη της να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το MasterChef 2024.   

MasterChef 2024: Το πρόσωπο-έκπληξη που κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας!

Ο Λευτέρης αρχικά προσπάθησε να δικαιολογήσει την ήττα της μπριγάδας του, με τον ίδιο να ψηφίζει την Τάνια. Ο Σταμάτης που δεν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του που έφτιαξε άβραστο ρύζι, ψήφισε τον Θάνο. Ο Χρήστος έδωσε την ψήφο του στον Σταμάτη, θέλωντας να την «κάψει». Τον αρχηγό Λευτέρη ψήφισε ο Κωνσταντίνος προκειμένου να τον ταρακουνήσει. Με την ίδια λογικά ψήφισε η Βιβή τον Νικόλα. Ο Γιάννη Γ. με τη σειρά του ψήφισε τη Βιβή θέλοντας να την... ταρακουνήσει.  

MasterChef: Το πιάτο της Γεωργίας πήρε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές!

Η Τάνια από την πλευρά της και θέλοντας κι εκείνη να κάψει την ψήφο της, «κάρφωσε» τον Κωνσταντίνο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τη ρωτάει αν είναι σωστό αυτό που έκανε. Ο Θάνος με τη σειρά του ψήφισε τον Χρήστο. Θέλοντας ότι έκρινε δίκαια, ο Νικόλας ψήφισε κι αυτός τον αρχηγό της μπριγάδας του, τον Λευτέρη. Κλείνοντας, ο Νίκος Κυψίδης «κάρφωσε» τη Βιβή, από την οποία περιμένει πολύ περισσότερα. 

MasterChef - Γεωργία για Κουτσόπουλο: «Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα»

Έτσι δύο ψήφους πήρε η Βιβή, δύο κι ο Λευτέρης κι από μία ο Σταμάτης, ο Κωνσταντίνος, ο Χρήστος, η Τάνια, ο Θάνος κι ο Νικόλας. «Λευτέρης και Βιβή είναι ο δεύτερος κι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Από εδώ και στο εξής δε θα υπάρχει “καίω” την ψήφο», είπε σε έντονο ύφος στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των γκρι.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top