First Dates: Η επική ατάκα για τον Άγιο Βαλεντίνο «Χρόνια πολλά ή και όχι»

«Ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα με την πρώτη ματιά!»

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τα social media και όχι μόνο γέμισαν καρδιές και μηνύματα αγάπης! Τα ερωτευμένα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο έχουν την τιμητική τους.

Λίγο πριν το πιο διάσημο «τηλεοπτικό» εστιατόριο ανοίξει και πάλι τις πύλες του, για δεύτερη σεζόν στο Star, το First Dates έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα για την Ημέρα των Ερωτευμένων.

First Dates: Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ για τη συμμετοχή celebrities!

 «Είτε γιορτάζεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, πάντα υπάρχει διάθεση για ένα αυθόρμητο... First Date» γράφει σε post στη σελίδα του First Dates, ως λεζάντα σε μία φωτογραφία που γράφει «Χρόνια πολλά ή και όχι».

 


Σε μια δεύτερη ανάρτηση σχολιάζεται και το πρώτο ραντεβού στο οποίο δικαιωματικά το First Dates κατακτά το… χρυσό μετάλλιο: «Στα πρώτα ραντεβού παίρνουμε «χρυσό», γι’ αυτό κι εσύ ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα με την πρώτη ματιά! 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞'𝐬 𝐃𝐚𝐲 ❤».

First Dates - Πώς να δηλώσεις συμμετοχή

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, αλλά έχεις ακόμη χρόνο να δηλώσεις συμμετοχή. FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες! Πάρε τηλέφωνο στο 212 212 73 34 ή κάνε αίτηση στο firstdates.star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top