First Dates: Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ για τη συμμετοχή celebrities!

Δήλωσε συμμετοχή για ένα δείπνο που ίσως αλλάξει τη ζωή σου

Καλεσμένη στο Breakfast@Star ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η αγαπημένη «προξενήτρα» και παρουσιάστρια του First Dates μίλησε για την ερωτική αυτή ημέρα, ενώ φυσικά, έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του First Dates που - επιτέλους- έρχεται στο Star.

Το First Dates επιστρέφει - Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

«Ελεύθεροι/ ελεύθερες, straight, gay, ΛΟΑΤΚΙ, δηλώστε συμμετοχή στην εκπομπή για να βρείτε τον έρωτα και να περάσουμε πολύ καλά», είπε η Ζενεβιέβ.

ζενεβιεβ

Στη συνέχεια, απάντησε στην ερώτηση του Ετεοκλή Παύλου για το αν θα συμμετέχουν celebrities στο νέο κύκλο, λέγοντας πως είναι κάτι που σκέφτονται με την παραγωγή και πως το θέλουν πολύ! «Όταν λέμε κάτι με αυτή την ομάδα, το καταφέρνουμε!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Φέτος, η Ζενεβιέβ ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Θέλει να παντρέψει ένα ζευγάρι που θα γνωριστεί στο εστιατόριο του First Dates. 

«Εγώ φέτος έχω στοχεύσει στον γάμο. Θέλω να γίνω κουμπάρα, να ραφτώ. Πέρυσι είχαμε ζευγάρια που έκαναν το επόμενο βήμα, που συγκατοικούν κι αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή. Γιατί αυτό θέλεις, να ενώσεις δύο ανθρώπους», ανέφερε η παρουσιάστρια. 

First Dates - Πώς να δηλώσεις συμμετοχή

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, αλλά έχεις ακόμη χρόνο να δηλώσεις συμμετοχή. FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες! Πάρε τηλέφωνο στο 212 212 73 34 ή κάνε αίτηση στο firstdates.star.gr

ζενεβιέβ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top