Η επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Κατερίνα Καινούργιου

Επέστρεψε στο πόστο του ο γνωστός ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Μετά τη χθεσινή του απουσία, ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στο I Love Σου Κου το πρωί της Κυριακής. 

Εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους υπόλοιπους συνεργάτες να τον υποδέχονται με μεγάλη χαρά. Αρχικά, ο Δημήτρης Μακαλιάς ευχαρίστησε τον κόσμο που του έστειλε μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του κι αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου!

Χαρές στο πλατό του I Love Σου Κου με την επάνοδο του Δημήτρη Μακαλιά!

Χαρές στο πλατό του I Love Σου Κου με την επάνοδο του Δημήτρη Μακαλιά!

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο, ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία κι έκανε γνωστό πως βρέθηκε στο νοσοκομείο για αυτό απουσίαζε από την εκπομπή. Παράλληλα, στην ανάρτηση που έκανε έριξε το «καρφί» του στην Κατερίνα Καινούργιου που έκρινε την εκπομπή I Love Σου Κου, λέγοντας ότι η Μπέττυ Μαγγίρα κι οι συνεργάτες της κάνουν «σκληρό gossip»

Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Μαγγίρα: «Κάνει σκληρό gossip»

«Όλα καλά πάντως. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου έστειλαν μηνύματα χθες, ήταν πολύ συγκινητικό αυτό. Να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Καινούργιου γιατί ξέρω ότι μας βλέπει κι αν δε μας βλέπει θα μας δει μετά. Ξέρει αυτή... Με αγάπη το λέω. Μου έστειλε περαστικά, μιλήσαμε, είχαμε μια γλυκιά συνομιλία και την ευχαριστώ πολύ. Τη φιλώ. Είπα για να ασχολείται η μια εκπομπή με την άλλη , σημαίνει ότι βλέπει η μια εκπομπή την άλλη», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Περαστική ήταν η περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Μακαλιά και πέρασε!

Περαστική ήταν η περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Μακαλιά και πέρασε!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top