Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Μαγγίρα: «Κάνει σκληρό gossip»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την κόντρα τους

Τη δική της άποψη για τη θεματολογία του «I Love ΣουΚου» εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την κριτική που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζου στη στήλη του σε site για την εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόντρα τους.

Καινούργιου: «Μου έβαλαν διάφορα μέσα στον ορό και ήμουν σαν υπνωτισμένη»

«Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή», είπε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. 

Ένα μέρος της κριτικής που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη διαδικτυακή του στήλη για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Ένα μέρος της κριτικής που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη διαδικτυακή του στήλη για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Μαγγίρα: «Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ αποκλείεται»

«Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ -επειδή έδωσε μία συνέντευξη στον Αρναούτογλου και είπε κάτι για εμένα- δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ. Την εκτιμώ πολύ, τη συμπαθώ και είναι και πολύ καλή μαμά, έχουμε συνεργαστεί κιόλας, έχω να πω τα καλύτερα και είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο ασχολείται με εμάς. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top