Μαγγίρα: «Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ αποκλείεται»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την... κόντρα με φόντο το Παρίσι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής I Love Σου Κου θέλησε να βάλει μια τελεία στην «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου

Πέρυσι πολλοί μίλησαν για... κόντρα ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Καινούργιου

Πέρυσι πολλοί μίλησαν για... κόντρα ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Καινούργιου

«Μου είπαν: "Ρώτησε την γιατί έχει beef με την Καινούργιου". Έτσι ακριβώς ήταν η φράση», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής για να απαντήσει η καλεσμένη του: «Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται». 

Μπέττυ Μαγγίρα: Απάντησε για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο τρέιλερ αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα τρέιλερ και συνήθως τα δικά μας σχολιάζουν την επικαιρότητα κι αυτό που γίνεται στην τηλεόραση. Οι τσακωμοί στα πάνελ και διάφορα», πρόσθεσε. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Σε εκείνο το τρέιλερ τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Την προηγούμενη έμπαινα σε ένα τζετ για να ταξιδέψω κάπου, κάθε μέρα τα έχτιζα δηλαδή με έναν τρόπο. Έτσι λέω, αφού μπήκαμε χθες στο τζετ, σήμερα θα πάμε κάπου. "Που θα πάμε;" μου λένε κι είπα στα παιδιά πως: "Θα πάμε στο Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη και την αγαπώ και την λατρεύω". Η Καινούργιου, εκείνο το σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Κι επειδή έκανα πάντα αυτή την κυρία που έλεγα: "Please, please", μου φώναζαν: "Κυρά, μας έφερες στο Παρίσι, σ’ ευχαριστούμε" και θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δε με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει! "Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση" έγραφαν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και performer.  

Καινούργιου - Μαγγίρα: Η «άγρια» κόντρα, η πλούσια και το ταξίδι στο Παρίσι

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή I Love Σου Κου στον ΑΝΤ1

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή I Love Σου Κου στον ΑΝΤ1

«Μπορεί και να τρολάρω την Κατερίνα σε άλλη φάση, το συγκεκριμένο όμως δεν ήταν έτσι. "Μα το έλεγε όλη την εβδομάδα" μου έλεγαν. Και κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας που θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα εγώ το τρέιλερ, που ήξερα ότι πήγε στο Παρίσι;» κατέληξε, με σαφήνεια, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top