«Είχα δεχθεί μπούλινγκ για τα κιλά μου, χοντρό μπιζέλι με έλεγαν»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστή δημοσιογράφος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το late night show του ΑΝΤ1

Στο πλατό του The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Ευλαμπία Ρέβη, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ευλαμπία Ρέβη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το bullying που δέχτηκε

Ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN μίλησε για τον εκφοβισμό που δέχθηκε στο σχολικό της περιβάλλον στο παρελθόν για τα κιλά της.

Η Ευλαμπία Ρέβη παρουσίαζει την εκπομπή Τώρα Μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο στο OPEN

Η Ευλαμπία Ρέβη παρουσίαζει την εκπομπή Τώρα Μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο στο OPEN

Ειδικότερα, η Ευλαμπία Ρέβη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Στο δικό μου σχολείο τα βρήκαμε με τα παιδιά. Δηλαδή ήταν μια κοπέλα, που ήταν φίλη μου, η οποία είχε κι εκείνη τα θέματα της κι όταν μαλώναμε τραγουδούσε αυτό το τραγούδι, Το Χοντρό Μπιζέλι». 

Ευλαμπία Ρέβη: Μου πρόσφεραν κι εμένα 5.000 ευρώ για να πάω σε prive party

«Να το ξαναπούμε όμως γιατί κάποιοι μπορεί να μην το έχουν ακούσει. Ουσιαστικά εσύ μίλησες για το μπούλινγκ που έχεις υποστεί στο σχολείο κι είχε να κάνει με τα κιλά σου;», ρώτησε διευκρινιστικά ο παρουσιαστής για να αποκριθεί η καλεσμένη του. «Ναι. Το Χοντρό Μπιζέλι με έλεγαν. Έχουμε όμως την τάση να τα λύνουμε όλα αυτά μεταξύ μας. Δηλαδή τα θυμάμαι πολύ όμορφα τα χρόνια αυτά. Όταν το είχα πει όμως, η κολλητή μου που είμαστε μαζί από μωρά μού είπε: "Κοίταξε να δεις τι μου θύμησες τώρα, το ένιωσα κι εγώ". Μπορούμε να γίνουμε σκληρά τα παιδιά και πολλές φορές μπορεί κι εγώ να έχω υπάρξει σκληρή, να υπήρξε μια άμυνα δική μου γιατί είχα πληγωθεί παλαιότερα, νομίζω όμως ότι χρειάζεται να σκύψουμε λίγο περισσότερο, αλλά η ίδια η τάξη έχει τον τρόπο της να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα. Τουλάχιστον όπως το είδα εγώ. Δηλαδή εμείς ήμασταν όλα τα παιδιά μετά πάρα πολύ αγαπημένα κι έφυγε αυτό». 

Η Ευλαμπία Ρέβη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ευλαμπία Ρέβη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, μπορεί πολλά πράγματα και οι δημοσιογράφοι να τα διογκώνουμε και να κάνουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στα παιδιά. Θα πρέπει κάθε σχολείο να έχει έναν ειδικό να συζητάμε γιατί συμβαίνει αυτό και να σκύψουμε περισσότερο στην οικογένεια».

«Τα θυμάμαι πάντως όμορφα τα σχολικά μου χρόνια γιατί κάπως το πήραν, το τράβηξαν και τα λοιπά. Υπήρχε όμως κι ένα άλλο περιστατικό που έλεγα και το είχα αναλύσει και για τις γυναίκες. Τα θυμάμαι όμορφα τα σχολικά μου χρόνια, υπήρχε μόνο αυτό με τα κιλά που παλεύεις ακόμα. Δηλαδή… yo yo η κατάσταση», πρόσθεσε η Ευλαμπία Ρέβη στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top