Ευλαμπία Ρέβη: Μου πρόσφεραν κι εμένα 5.000 ευρώ για να πάω σε prive party

Η δημοσιογράφος έδειξε τα μηνύματα που έλαβε από άγνωστο άνδρα

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN Ευλαμπία Ρέβη προχώρησε σε μια προσωπική της αποκάλυψη on air με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως έγινε και εκείνη αποδέκτης πρόσκλησης σε prive party κατά το πρόσφατο παρελθόν και της προσέφεραν μάλιστα 3 ή και 5 χιλιάδες ευρώ για να βρίσκεται στην υποδοχή του event.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Όπως είπε η Ρέβη, η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, όπου ένας άνδρας τής ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι για 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δοθούν όλα μπροστά.

ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΡΕΒΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ PRIVE PARTY

Το 2021, ο ίδιος άγνωστος άνδρας τής ξαναέστειλε μήνυμα και της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ αυτή τη φορά, με τη δημοσιογράφο να απαντά και πάλι αρνητικά.

Όπως είπε η Ευλαμπία Ρέβη on air, ο ίδιος άνθρωπος έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε κάποιες φίλες και γνωστές της.

«Είδα στους φίλους του να έχουμε κάποιους κοινές γνωστές, έστειλα στις κοπέλες και μου είπαν ότι και αυτές είχαν λάβει αντίστοιχα μηνύματα και είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top