Ευλαμπία Ρέβη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το bullying που δέχτηκε

«Θέλεις να το πω και στην τηλεόραση;»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του OPEN

Με αφορμή το σποτ που γύρισαν κορυφαίοι αθλητές και δημοσιογράφοι σχετικά με την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό που προβλήθηκε στο Τώρα Μαζί, η Ευλαμπία Ρέβη κι ο Σπύρος Χαριτάτος μοιράστηκαν δικές τους προσωπικές ιστορίες. 

Ο Σπύρος Χαριτάτος κι η Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν στην εκπομπή τους για τον σχολικό εκφοβισμό

Ο Σπύρος Χαριτάτος κι η Ευλαμπία Ρέβη μίλησαν στην εκπομπή τους για τον σχολικό εκφοβισμό

Αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος είπε: «Κάναμε μια κουβέντα με την Ευλαμπία εκτός αέρα και της λέω ότι πρέπει να σπάμε τη σιωπή, αλλά φοβόμαστε πλέον σε ποιους να μιλήσουμε και τι να πούμε. Κάποιοι παραφυλάνε στη γωνία για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Χθες ήθελες να μοιραστείς συγκεκριμένα πράγματα που μου τα εκμυστηρεύτηκες και με συγκλόνισαν». 

Σπύρος Χαριτάτος: «Πρόσωπο στον ΑNT1 έπαιρνε 100.000 ευρώ»

Από την πλευρά της η Ευλαμπία Ρέβη εξομολογήθηκε: «Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ όταν ανέβασα το συγκεκριμένο σποτάκι στο Facebook, έχω γράψει και ένα κείμενο αναλυτικά στο Facebook. Θέλεις να το πω και στην τηλεόραση; ΟΚ. Είχαμε αλλάξει σχολικό περιβάλλον στα 8 και ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα. Μου έκαναν bullying για τα κιλά μου, επειδή ήμουν καλή μαθήτρια κι αγοροκόριτσο. Υπάρχει ένα τραγούδι που όταν το ακούω ακόμα και σήμερα μου φέρνει στο μυαλό αυτές τις αναμνήσεις. Το ξεπεράσαμε, με τα παιδιά αυτά γίναμε ομάδα. Τα παιδιά είναι παιδιά. Τα παιδιά για να εκφράσουν κάτι άσχημο προς ένα άλλο παιδί, σημαίνει πως ή το σπίτι τους δεν είναι καλό, ή ο περίγυρός τους είναι κακοποιητικός κι είναι πληγωμένα παιδιά». 

Συγκινήθηκε πολύ η Ευλαμπία Ρέβη μιλώντας με τον Σπύρο Χαριτάτο για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο

Συγκινήθηκε πολύ η Ευλαμπία Ρέβη μιλώντας με τον Σπύρο Χαριτάτο για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο

Ο Σπύρος Χαριτάτος ανέφερε κατόπιν: «Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια με τη δική μου προτροπή. Έχω κι εγώ κάτι παρόμοιο που το πάλεψα μέσα μου για χρόνια. Ήμουν το σημείο αναφοράς των συμμαθητών μου, ο δάσκαλος απέφευγε να μου μιλήσει ή μου έριχνε περισσότερο ξύλο -ξύλο όμως- από τους άλλους όταν έκανα μία σκανδαλιά, επειδή ήταν διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων από τον πατέρα μου κι επειδή ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών. Έπρεπε να το συζητάω περισσότερο με τον εαυτό μου, για αυτό σου είπα συγχαρητήρια την προηγούμενη εβδομάδα που είπες ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Αν έκανα κι εγώ ψυχοθεραπεία… Πού να έλεγες τότε για ψυχολόγους; Θα το είχα σβήσει από μέσα μου πολύ πιο νωρίς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top