Γεωργιάδης: «Ο πατέρας της Σκορδά είχε πάθει έμφραγμα στο παρελθόν»

Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε πολύ ξαφνικά στον ύπνο του

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας «έφυγε» πολύ ξαφνικά και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. Όπως είναι φυσικό, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι συντετριμμένη και δε θα βρίσκεται σήμερα στο πλατό της εκπομπής της.

σκορδά πατέρας

Η Ελένη Τσολάκη, αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές», είπε.

Γεωργιάδης: «Ο πατέρας της Σκορδά είχε πάθει έμφραγμα στο παρελθόν»

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι ο πατέρας της Φαίης είχε πάθει παλαιότερα έμφραγμα. Βρίσκονταν, όπως λέει, το 2016 στο Πόρτο Χέλι με τον Γιώργο Λιάγκα για την εκπομπή τους και ευτυχώς, είχε στείλει τότε ο Θοδωρης Κυριακού το ελικόπτερο του Ant1 και ο πατέρας της παρουσιάστριας διεκομήσθηκε γρήγορα στην Αθήνα και κατάφερε να ζήσει. Έκτοτε, δεν είχε άλλα προβληματα υγείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top