Cash or Trash: Οι αγοραστές «σφάζονται» για μία ζυγαριά

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Παρασκευή 17:30 στο Star!

Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πατέρα του, ο νεαρός Τάσος κατάφερε να βρει χρόνο προκειμένου να έρθει και να ζήσει και εκείνος την εμπειρία του Cash Or Trash. Με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά και προϋποθέσεις, το αντικείμενο του Τάσου διεκδικεί η Κύπρια αγοράστρια Έρμα Στυλιανίδη, η οποία «ζυγίζει» την κατάσταση, αψηφώντας τις επιθετικές προσφορές των υπόλοιπων αγοραστών.

Το κλειδί της επιτυχημένης πώλησης έχει βρει ο Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη. Με καταγωγή από τη Βέροια, ο νεαρός πωλητής, με προσωπική δουλειά και κυνήγι, βρίσκει ιδιαίτερα κομμάτια, για τους απαιτητικούς λάτρεις του ενδύματος. Το διαχρονικό ρούχο του Γιάννη και η προσωπικότητά του αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό για μια επιτυχημένη συμφωνία στο Cash Or Trash.

Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω ανιχνευτή μετάλλων, είμαι χρυσοθήρας»

Ο Δημήτρης, γυμναστής και μοντέλο, ξεκίνησε, όχι για λιμάνια ξένα, αλλά για το δωμάτιο των αγοραστών με ένα ναυτικό αντικείμενο. Αν είναι τυχερός, ο πωλητής θα βρει την Άντα Πανά ανάμεσα στους αγοραστές. Η τύχη πάντα ευνοεί τους τολμηρούς και το αντικείμενο του Δημήτρη προκαλεί δημιουργικούς συνειρμούς στην Ιόλη Χιωτίνη. Πόσο εύκολο θα είναι να πειστεί ο Δημήτρης με την τελική προσφορά και να αφήσει σε νέα χέρια το άρτιο αντικείμενο του;

Ελληνοτουρκικός έρωτας στο Cash or Trash: «Με… έτσουξε η καταγωγή του»

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια! 

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες... κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.

Cash or Trash: Άναυδοι οι αγοραστές με τα προπολεμικά προφυλακτικά!

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα κι εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top