Γνωστός σεναριογράφος: «Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου»

Η σοκαριστική αποκάλυψη σε τηλεοπτική εκπομπή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον

Μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχει υπογράψει το σενάριο μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως το Δυο Ξένοι, Το κόκκινο δωμάτιο, κ.ά. 

Γνωστός Έλληνας: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο της μητέρας μου...»

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστόλου που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά. Ο γνωστός δημοσιογράφος και σεναριογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές με τη μητέρα του, κάνοντας κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις

«Λίγο πριν "φύγει" η μητέρα μου - πήγε από "Τρελές αγελάδες", ένας άνθρωπος χορτοφάγος, ήταν να γίνει κι αυτό, από τα μοιραία που λέμε – φτάσαμε στα Χανιά και της λέω: θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας», είπε αρχικά. 

Αποστόλου - Πένσου: «Επίλογος» στον γάμο τους μετά από χρόνια προστριβών

«Της λέω: "Επειδή θα πεθάνεις"… ήταν πολύ κουλ, είχαμε τρομερή σχέση… μου λέει: "Από τι θα πάω;", της λέω" "Από το μυαλό σου"… και όντως πήγε από εκεί. Έκανε ο ένας ερωτική εξομολόγηση στον άλλο, ήθελα πιο πολύ να μου πει τα κακά που έχω κάνει… δε βρήκε η έρμη», συνέχισε ο γνωστός σεναριογράφος. 

Ο Δημήτρης Αποστόλου με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ρήγα

Ο Δημήτρης Αποστόλου με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ρήγα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου είπε όμως αυτή την κουβέντα που με καθόρισε από ‘κει κι έπειτα. Μου λέει: "Ξέρω ότι θα πονέσεις, μάνα σου είμαι, αλλά μαζί με εμένα τελειώνει κι ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη μου". Μόνο αυτηνής η γνώμη με ένοιαζε, σχεδόν ούτε η γνώμη των παιδιών μου δε με ενδιαφέρει. Ακόμα στον ενικό της μιλάω», πρόσθεσε. 

Αποστόλου για Σεργιανόπουλο: «Μου στοίχισε ο θάνατός του»

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: "Πόσα οστά έχουμε;". Μου λέει: "260". Του λέω: "Φύγε". Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα-ένα τα κόκκαλα. Έκανα και τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της... Τα μύρωσα, τα έβαλα σε ένα κουτί και τα κατέβασα στην Αγία Φωτεινή, που ήταν η γειτονιά της. Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», κατέληξε στην αφήγησή του ο Δημήτρης Αποστόλου, με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παρακολουθούν αποσβολώμενοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top