Γνωστός Έλληνας: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο της μητέρας μου...»

Από ποια ασθένεια την έχασε;

Στο «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος και δημοσιογράφος Δημήτρης Αποστόλου, κάνοντας μια... ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον θάνατο της μητέρας του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Γράψαμε τον 3ο κύκλο των "Δύο Ξένων" και τον κάψαμε ένα πρωί στην παραλία»

Δημήτρης Αποστόλου

«Τρία χρόνια πριν πεθάνει η μητέρα μου, είχα νιώσει ότι θα φύγει. Της λέω “σε τρία χρόνια φεύγεις”. Μου λέει “από τι θα φύγω”; Τη ρωτάω “τι αγαπάς πιο πολύ επάνω σου;”, μου λέει “το μυαλό μου”. Της απάντησα “από αυτό θα φύγεις...”. Έπαθε εγκεφαλίτιδα από τη νόσο των τρελών αγελάδων. Κάποια στιγμή μου είπε μια φοβερή ατάκα. “Κάποια στιγμή θα φύγω, αλλά με εμένα τελειώνει ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη του”» είπε στη συνέντευξή του.

Αποστόλου: Η επανασύνδεση με τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτό μου τα έλυσε όλα. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός. Είπα θα σώσω τον εαυτό μου για να σώσω τα παιδιά μου. Αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να κάνω την επανάκαμψη. Έκανα restart. Πριν από μερικές μέρες έκλεισα τα 58 μου. Θέλω να κοιτάξω την υγεία μου. Δε με νοιάζει για μένα. Τώρα να μου ερχόταν θα έφευγα με χαμόγελο. Δεν το πιστεύει κανείς. Είμαι κοσμοκαλόγερος. Απλώς θέλω να έχω 15 χρόνια ακόμα κι εκεί που θα καταλάβω ότι οι δυνάμεις μου δε μου το επιτρέπουν να έχω φύγει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top