Fame Story Τίτος: «Δε μου έδωσε ποτέ η Megan το γράμμα που μου έγραψε»

Η πρώτη συνέντευξη Τίτου Αριστέας στο Breakfast@Star

Ο Τίτος και η Αριστέα είναι ένα από τα ζευγάρια που γεννήθηκαν στο «Fame Story» με το ειδύλλιό τους να αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα τελευταία επεισόδια. 

Οι σπουδαστές φιλοξενήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησαν για τον τελικό, τη σχέση τους, αλλά και την αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Ο Τίτος και η Αριστέα στο Breakfast@Star

Ο Τίτος και η Αριστέα στο Breakfast@Star

«Ο κόσμος μας αναγνωρίζει στον δρόμο. Μας λένε ότι μας αγαπάνε και μας στηρίζουν. Μας ξεματιάζουν κιόλας», αποκάλυψαν οι δύο φιναλίστ. 

«Όταν αρρώστησε η Αριστέα απομακρυνθήκαμε χωρίς να το έχει επικοινωνήσει ο ένας στον άλλον. Μας κράτησαν μακριά διάφορα που συνέβησαν στο σπίτι», εξήγησαν σχολίαζοντας γιατί ήταν απόμακροι στην αρχή. «Το κλικ έγινε όταν πήγαμε να διασκεδάσουμε στον Αντώνη Ρέμο», πρόσθεσε ο Τίτος. 

Το «ευχαριστώ» της Αριστέας στον Light 

Το «ευχαριστώ» της Αριστέας στον Light 

Η Αριστέα ευχαρίστησε δημόσια τον Light, γιατί τη βοήθησε να αποδείξει τις δυνατότητές της «Στην αρχή ήμουν μαγκωμένη, αλλά μετά με την εμπιστοσύνη του Light ξεκλειδώθηκα». 

Για τη νίκη της Άννας η 22χρονη εξομολογήθηκε: «Ανθρώπινα στεναχωρήθηκα, αλλά χαίρομαι για την Άννα». «Θεωρούσα φαβορί την Αριστέα, αλλά χάρηκα για τη νίκη της Άννας», είπε από μεριάς του ο σύντροφός της, Τίτος. 

Η Ελένη Χατζίδου δε γινόταν να μη ρωτήσει τον Τίτο για τη Megan και το γράμμα που του άφησε πριν αποχωρήσει. «Δε μου έδωσε ποτέ η Megan το γράμμα που μου έγραψε. Ίσως να θύμωσε, επειδή ήρθα κοντά με την Αριστέα», σημείωσε ο σπουδαστής. 

Ο Τίτος μιλά πρώτη φορά για το γράμμα που του έστειλε η Megan 

Ο Τίτος μιλά πρώτη φορά για το γράμμα που του έστειλε η Megan 

Για τη συμπεριφορά της Megan η Αριστέα δήλωσε: «'Ενιωσα μία εχθρικότητα προς το πρόσωπό μου, την οποία δεν μπορούσα να εξηγήσω».  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top