Παπακωνσταντίνου: Ο λόγος που αφαίρεσε την ελιά και ο Δάνης Κατρανίδης

Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στο «Στούντιο 4»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τη σχέση της με τον Δημήτρη Κατρανίδη και την απόφασή της να αφαιρέσει τη χαρακτηριστική ελιά από το πρόσωπό της.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλια»

«Μεγάλωσα με χιλιάδες ενοχές, όχι μόνο επί του γυναικείου, αλλά κι επί προσωπικού. Ήμουν κομπλεξικό παιδάκι, καμία σχέση με τη λάμψη. Η αδερφή μου με περνάει 8 χρόνια κι ήταν η ωραία του Παγκρατίου. Ήμουν "η αδερφή της Σίτσας"», είπε αρχικά η καταξιωμένη ηθοποιός. 

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο «Στούντιο 4»

Παπακωνσταντίνου: Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα χρόνια μετά

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να χειρουργήσει την ελιά κοντά στη μύτη της: «Την ελιά την έβγαλα, γιατί μεγάλωνε, φούσκωνε και κάποια στιγμή ο κολλητός μου φίλος πλαστικός, ο Θοδωρής ο Βουκίδης, μου είπε να να πάω να τη βγάλω. Πάω και τη βγάζω και το βράδυ είχαμε πάει κάπου με τη Ρένια Λουιζίδου και τον άντρα της και με βλέπει ένας νεαρός και έρχεται και μου λέει "γιατί μου το έκανες αυτό;". Λέω "τι σας έκανα;". "Όχι πληθυντικός" μου λέει. "Έβγαλες την ελιά"».

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έκανε αναφορά και στον πρώην σύντροφό της, Δάνη Κατρανίδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της. «Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Η σχέση μου με τον Δάνη είναι από τις ουσιαστικότερες. Με τον Δάνη Κατρανίδη ήμασταν μαζί στη σχολή. Δεν ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μέσα από την παρέα προέκυψε. Είχε τρομερές κατακτήσεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top