Παπακωνσταντίνου: Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα χρόνια μετά

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το χιούμορ του που κληρονόμησε

Στη σειρά Το σόι σου υποδύεται την πεθερά της, με την οποία δεν έχουν και την καλύτερη σχέση. Στην πραγματική ζωή η Μίρκα Παπακωνσταντίνου κι η Βάσω Λασκαράκη είναι κάτι παραπάνω από πρώην συνεργάτιδες. 

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Θέλω να σβήσω από το μυαλό την ψυχική βία που βίωσα

Η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε στη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη The Break, όπου, μεταξύ άλλων, μιλησε για τη σχέση με τον πατέρα της και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως οικογένεια επειδή ήταν Αριστερός. 

«Ο πατέρας μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό όντας Αριστερός. Αυτό είναι του τρελού. Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος και την εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα μετά από χρόνια». 

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η επική ατάκα που είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη

«Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός επειδή είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου, νόμιζα ότι ήταν ξένος. Συνέβαιναν φοβερά πράγματα και στην οικογένεια και στον πατέρα μου. Για να αντέξει είχε ένα βαθύ και ουσιαστικό χιούμορ. Νομίζω αυτό κληρονόμησα από εκείνον», είπε η ηθοποιός. 

Η Βάσω Λασκαράκη με όλο της το τηλεοπτικό... σόι στο Σόι σου!

Η Βάσω Λασκαράκη με όλο της το τηλεοπτικό... σόι στο Σόι σου!

«Αυτό που μου κληροδότησε ήταν ένας φόβος της πλήρους έκθεσης των φρονημάτων. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή, στο σχολείο ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη, η κόρη του Αριστερού», συμπλήρωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top