Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Θέλω να σβήσω από το μυαλό την ψυχική βία που βίωσα

Το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε στο θέατρο

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην ψυχολογική βία που δέχθηκε από πολύ γνωστό ηθοποιό που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή.  

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η επική ατάκα που είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη

H ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Love it, αποκαλύπτοντας άγνωστα γεγονότα για τη ζωή της, όπως το περιστατικό ψυχολογικής βίας που είχε δεχθεί επί σκηνής από συνάδελφό της.

«Έχω κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και πολλές αποτυχίες. Δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση για το λόγο που σταμάτησε το Σόι σου. Δεν έχουμε πάρει μια σαφή απάντηση... Το 1981 έπαιξα στο θέατρο με τη Μελίνα Μερκούρη, είχαμε πλάκα μαζί», είπε αρχικά για την καριέρα της.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην παράσταση Ο κήπος με τις αλήθειες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στον χώρο εργασίας της. «Είχα δεχτεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή από πρωταγωνιστή που έχει φύγει πλέον από τη ζωή. Θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο το θίασο. Μας έκανε παρατηρήσεις επί σκηνής την ώρα που παιζόταν το έργο, πράγμα που το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Στην καραντίνα προτίμησα να είμαι η Τζόαν Κόλινς!»

«Η εποχή είναι πολύ σκληρή και υπάρχει πάρα πολύ βία, εμένα η βιαιότητα με σκοτώνει. Το ότι δεν έχω παιδιά δε σημαίνει πως δεν σκέφτομαι τα κορίτσια που έχουν πληγεί από ροζ βίντεο. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρές οι ποινές για όσους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές», πρόσθεσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top