Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Στην καραντίνα προτίμησα να είμαι η Τζόαν Κόλινς!»

Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο Star.gr λίγο πριν την πρεμιέρα της

Δείτε ολόκληρη της συνέντευξη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου στο Star.gr

Η καριέρα της ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχίες στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο. Όλοι της οι ρόλοι ζηλευτοί, διαλεγμένοι ένας προς έναν!

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη συνέντευξη Τύπου στο Βεάκειο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μια πραγματική Κυρία, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν έχει την ικανότητα να μαγεύει μόνο τον εκάστοτε θεατή, αλλά και τον συνομιλητή της. Έστω κι αν αυτή η συζήτηση είναι λίγων λεπτών στη συνέντευξη Τύπου της νέας παράστασης «1821 - Η Eπιθεώρηση», που θα βλέπουμε στο Βεάκειο θέατρο από την Παρασκευή 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου.

1821 - Η Επιθεώρηση

Το πόστερ της παράστασης «1821 - Η Επιθεώρηση» με all-star cast

Παρά τη μικρή της συμμετοχή της στην επιθεώρηση του Δημήτρη Καραντζά και του Φοίβου Δεληβοριά, δηλώνει στο Star.gr ενθουσιασμένη που τα θέατρα λειτουργούν και πάλι μετά την πανδημία. 

H Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της!

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Από τη βράβευσή της στα 37α Κορφιάτικα Βραβεία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η καταξιωμένη ηθοποιός δε γινόταν να μην αναφερθεί, όπως λέει και στο δικό της νούμερο στην παράσταση, στα πρόσφατα λόγια της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ότι οι ηθοποιοί είναι επικίνδυνοι άνθρωποι που εξαπατούν τους άλλους με βαθιά υποκριτική τέχνη. «Παντού συμβαίνουν αυτά, απλά εμείς που είμαστε στα φώτα είμαστε πιο εκτεθειμένοι και για αυτό δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία… είναι πολύ σημαντικό που ειπώθηκαν αυτά. Τα θύματα έκαναν πάρα πολύ καλά που μίλησαν. Όλο αυτό ξεκινάει από την εξουσία. Εκεί φαίνεται ο άνθρωπος… Όταν έχεις την εξουσία φαίνεσαι πώς φέρεσαι. Κι ο βιασμός εκτός από σωματικός είναι και της ψυχής», δήλωσε σε σχέση με το ελληνικό metoo. «Το ωραίο με την επιθεώρηση είναι ότι μπορεί να διακωμωδεί, να ζει αυτά τα πράγματα και να κλείνει και το μάτι… », συμπλήρωσε.

Γιάννης Κουκουράκης Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση, Γιάννη Κουκουράκη

«Είναι μια σκοτεινή περίοδος, εύχομαι να μπορούσαμε να πούμε ήταν… ακόμα δεν μπορούμε να το πούμε, εφ όλης της ύλης… Εγώ ήμουν από αυτούς που ούτε έψαχνα ούτε βρήκα τον εαυτό μου. Δε μου αρέσουν όλα αυτά που συνέβησαν από πέρυσι. Η ανεργία σημαίνει πολλά πράγματα. Δεν είσαι, δεν υπάρχεις, πολλές φορές δε ζεις κιόλας... πέρα από το οικονομικό που είναι πολύ σημαντικό. Η χαρά η δική μας, το λειτούργημα δεν μπορεί να υποκατασταθεί και να αντικατασταθεί με τίποτα!», σχολίασε σε σχέση με την περίοδο της πανδημίας.

Το νέο αστείο σλόγκαν της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για την καραντίνα!

Μίρκα Παπακωνσταντίνου Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε ένα τραγούδι ειδικά για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Έχοντας την πιο ωραία θέα από το Βεάκειο θέατρο, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θέλει να βλέπει ξανά το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Ως υποστηρίκτρια του ευ ζην, προτίμησε να ζήσει όλο αυτό το διάστημα ως… Τζόαν Κόλινς με τη σαμπάνια και το πούρο στην μπανιέρα, παρά σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα! «Εγώ προτιμώ να είμαι η Τζόαν Κόλινς… γενικά το λέω. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς, όπως ξέρουμε αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό!», είπε κλείνοντας με το υπέροχο καυστικό της χιούμορ.

Κάμερα/Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top