Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλια»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη δική της ένοχη απόλαυση

Όσα είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Happy Day

Αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξή της η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μίλησε για τη δική της ένοχη απόλαυση, για τη σχέση της με τη μαγειρική αλλά και το πώς βίωσε την «απώλεια» στον έρωτα. 

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Παλλάς, τον Οκτώβριο του 2023/ NDP

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Παλλάς, τον Οκτώβριο του 2023/ NDP

«Τον πρώτο καιρό μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από αυτό που βλέπεις. Στα ερμηνευτικά, κανένας μας δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος» ανέφερε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην Όλγα Λαφαζάνη, που τη συνάντησε στις πρόβες για το μιούζικαλ «Anastasia».

Παπακωνσταντίνου: Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα χρόνια μετά

«Δεν έχω αντιληφθεί ότι είμαι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της χώρας μας. Όσο περνούν τα χρόνια, οι άλλοι ζητούν περισσότερα από εσένα, οπότε κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου»είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Happy Day, τονίζοντας πως δεν είναι αισιόδοξος άνθρωπος.

«Είμαι πολύ αγχώδης, έρχομαι στην παράσταση δύο ώρες νωρίτερα για να είναι όλα τακτοποιημένα. Στο σπίτι είμαι ακατάστατη. Βαριέμαι τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω ελάχιστα. Το συνδύαζα πάντα για αγαπημένους ανθρώπους. Γενικώς μου αρέσει να τρώω, είμαι λαίμαργη. Η λαιμαργία σταματάει μόνο με λοβοτομή. Προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Κι αυτό είναι από ραθυμία και τεμπελιά», αποκάλυψε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

H Mίρκα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Ακροπόλ, το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

H Mίρκα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Ακροπόλ, το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως στη ζωή της έχει περάσει πολλές απώλειες κι ελλείψεις που έχουν αφήσει «σημάδια» και πως με τα χρόνια απολαμβάνει τις μικρές στιγμές, που τις θεωρεί πολύτιμες. «Η απόλαυσή μου, ενώ δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, είναι να κολυμπάω. Εκεί ξεχνάω τα πάντα. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, το φαγητό το βάζω αλλού. Είναι μια κατηγορία ένοχη», σημείωσε.

«Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που σε κάνει να αλλάζεις χαρακτηριστικά. Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και  ζήλια, είναι αυτό που σου κόβεται η ανάσα… Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, την ώρα εκείνη δεν ήταν», κατέληξε η δημοφιλής ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top