Φάρμα Αλέξανδρος: Όσα είπε ο δεύτερος φιναλίστ στο Breakfast@Star

Νιώθει απογοήτευση που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό;

Από τις χιονισμένες αυστριακές Άλπεις καλημέρισε την Ελένη και τον Ετεοκλή ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ο οποίος βρέθηκε στον τελικό της Φάρμας κατακτώκτας τη δεύτερη θέση πίσω από τον Γιώργο Γιαννακίδη που ήταν ο μεγάλος νικητής. 

«Νιώθω σαν να κέρδισα εγώ, επειδή κέρδισε ο Γιώργος. Είμαστε τόσο κοντά. Ο Γιώργος είναι μαχητής, ήρθα κοντά κατευθείαν και μέχρι να φτάσουμε στον τελικό είχαμε γίνει και δύο πολύ καλοί φίλοι», είπε ο 26χρονος γυμναστής για τη νίκη του φίλου του, προσθέτοντας ότι το χρηματικό έπαθλο θα πιάσει τόπο, καθώς ο Γιώργος είναι πατέρας δύο κοριτσιών και σε λίγους μήνες και ενός γιου.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στο Breakfast@Star

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στο Breakfast@Star

Σχετικά με τους στόχους που είχε όταν δήλωνε συμμετοχή, ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star: «Πίστευα ότι θα κερδίσω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι. Πάντα βάζω υψηλούς στόχους στη ζωή».

«Δε με δυσκόλεψε κάτι όσον αφορά την επιβίωση. Αυτό που με δυσκόλεψε πάρα πολύ είναι ότι μου έλειπε η οικογένειά μου και η κοπέλα μου. Δεν έχω συνηθίσει να κρατάω απόσταση από τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε μου ήταν δύσκολο συναισθηματικά», εξομολογήθηκε για το τι τον δυσκόλεψε περισσότερο όσο καιρό ήταν στη Φάρμα και συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος (σ.σ. Γιαννακίδης) βοήθησε να περάσουν οι μέρες πιο ανώδυνα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top