Fame Story: Η πρόταση του Τίτου στην Αριστέα - «Δε μου απάντησε ακόμα»

Όσα είπε στο star.gr μετά τον τελικό του Fame Story

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το Fame Story, αλλά το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό ο Τίτος το θεωρεί νίκη.


«Το έζησα στο full. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε κι έφτασα ως εδώ γιατί ήμουν και πολλές φορές προτεινόμενος. Είναι απίστευτη εμπειρία. Βγαίνεις γεμάτος, ευτυχισμένος και μπράβο στην Αννούλα που το πήρε», είπε αρχικά στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη μετά τον μεγάλο τελικό.

Άννα Πολτζόγλου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του Fame Story

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε on camera πως ένιωθε λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. «Έπαθα σοκ. Πίστευα πως θα το πάει η Αριστέα, αλλά ήμουν και πολύ κοντά στην Άννα, διότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Εγώ ήμουν καλός. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και πολύ καλός γιατί είμαι και πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Το άξιζε η Αννούλα».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια είπε πως για τη ώρα θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του και στη συνέχεια θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα ώστε να δει και τι επαγγελματικές προτάσεις θα δεχτεί.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τίτου στο star.gr μετά τον τελικό του Fame Story

Οι πρώτες δηλώσεις του Τίτου στο star.gr μετά τον τελικό του Fame Story


Φυσικά, αναφέρθηκε και στην Αριστέα λέγοντας πως είναι μαζί και θα συνεχίσουν. «Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πλήρης. Θα ζήσουμε χαλαρές στιγμές. Έχω προτείνει στην Αριστέα να συγκατοικήσουμε. Περιμένω την απάντησή της δε μου έχει πει ακόμα το ναι. Οι γυναίκες είναι λίγο δύσκολες σε αυτά. Με τη μαμά της Αριστέας τα πάμε πολύ καλά. Πίστευε πως θα με στήσει στον τοίχο στην Ακαδημία, αλλά είδε ότι είμαι καλός και με άφησε. Με εγκρίνει η μαμά της. Αν δεν υπήρχε το Fame Story δε θα βρίσκαμε ο ένας τον άλλον. Κερδίσαμε στην αγάπη».

Κάμερα: Amber Doku


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top