Fame Story: Η τετ α τετ συνάντηση του Τίτου με τη μαμά της Αριστέας

Γιατί του έκανε παράπονα η Αριστέα;

Παραμονές του μεγάλου τελικού του Fame Story, η Αριστέα ζήτησε από τον Τίτο να ξεκαθαρίσει το ερωτικό του παρελθόν, καθώς και τα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη.

«Είμαι μια 22χρονη η οποία δεν έχει ξαναερωτευτεί στη ζωή της», είπε και πρόσθεσε πως κατακρίνεται γι' αυτό. 

Μετά του εξομολογήθηκε πως δεν την υποστηρίζει όσο θα ήθελε, αναφέροντας συγκεκριμένα περισταστικά μέσα στην Ακαδημία. «Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να με στηρίζει», τόνισε. 

Ο Τίτος είχε μείνει έκπλητος με όσα άκουγε. «Σε επηρεάζουν κάποιες συζητήσεις που έχεις κάνει» αποκρίθηκε και τότε ήταν η ώρα που η μητέρα της Αριστέας μπήκε στο δωμάτιο για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Αριστέα αποχώρησε και άφησε τους δυο τους να τα πουν, αν και την είχε φάει η αγωνία, μέχρι να μάθει τι λέγανε. 

Ο Τίτος έδειχνε να έχει προβληματιστεί από τα παράπονα της Αριστέας ότι δεν τη στηρίζει, ενώ τα λόγια της μητέρας της τον καθησύχασαν. 

Ο ίδιος της αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε την κόρη της κι εκείνη με τη σειρά της τους έδωσε την ευχή της να ζήσουν τον έρωτά τους. 

Fame Story: Τα λόγια της μητέρας της Αριστέας για τον Τίτο

Fame Story: Τα λόγια της μητέρας της Αριστέας για τον Τίτο

«Ο Τίτος είναι πάρα πολύ καλό παιδί και παρεξηγημένο θα έλεγα. Το είχα καταλάβει από το πρώτο live ότι υπήρχε χημεία με την Αριστέα, αλλά εξωγενείς παράγοντες δεν το άφησαν να αναπτυχθεί. Υποστηρίζω αυτή τη σχέση γιατί μου αρέσει και είναι ειλικρινής», δήλωσε η μαμά της σπουδάστριας μετά τη συνάντησή της με τον Τίτο. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top