Fame Story: Μια νέα έκπληξη στην τετράδα του Μεγάλου Τελικού

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Fame Story

Δείτε το trailer Fame Story της Πέμπτης 21.12.23

Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου), ο Χάρης Κούσιος μπαίνει στην Ακαδημία και επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη στην τετράδα του Μεγάλου Τελικού του Fame Story, στην Αριστέα Αλεξανδράκη, στον Τίτο Λαχανά, στην Άννα Πολτζόγλου και στον Φειδία Ηροδότου. Τους ζητάει να πουν τα τραγούδια τους, μπροστά στους γονείς τους, οι οποίοι και σχολιάζουν τις ερμηνείες τους.

 

Η Αριστέα κάνει μια συζήτηση με τη μητέρα της για όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στην Ακαδημία κι αναλύουν τη σχέση της με τον Τίτο, αλλά και τη συμπεριφορά του απέναντί της. Αυτή η κουβέντα βάζει σε σκέψεις την Αριστέα και αργότερα εκφράζει στον Τίτο, με έντονο τρόπο, πως αισθάνεται ότι δεν την έχει υποστηρίξει, όπως θα περίμενε και θα ήθελε. Στη συνέχεια, η μητέρα της Αριστέας συζητάει με τον Τίτο, για τη σχέση του με την κόρη της. Στο τέλος, η Αριστέα ζητάει συγγνώμη από τον Τίτο για το ξέσπασμα της και  συμφιλιώνονται.

Η Πηγή Δεβετζή κάνει το τελευταίο μάθημα γυμναστικής στους σπουδαστές μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι δεν ακολουθούν το πρόγραμμα, αλλά βρίσκουν τον τρόπο να περάσουν και εκείνοι ευχάριστα, με τη μαμά της Αριστέας  και του Φειδία να το ρίχνουν στον χορό!

Ο Γιώργος Αρσενάκος μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές για την Panik Records και να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη μουσική βιομηχανία, ενώ μοιράζεται μαζί τους και άγνωστες ιστορίες από τη Eurovision και τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα.

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές ξυπνούν και βλέπουν στον πίνακα το θέμα για το μάθημα του styling. Θα πρέπει να ντυθούν όπως θα πήγαιναν στην απονομή του δίσκου τους. Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σχολιάζει τα look τους και τους κάνει το fitting για τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Fame Story Live, αύριο, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00!

Τέλος, ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία για τελευταία φορά και συζητάει με τους σπουδαστές για  το πως νιώθουν λίγο πριν τον τελικό, για τη μετέπειτα πορεία τους και τραγουδούν και ένα κομμάτι που έφτιαξαν όλοι μαζί για όσα έζησαν στο Fame Story!

 Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live  είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

 
Fame Story Live- ΤΕΛΙΚΟΣ με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00

Συντελεστές Fame Story Academy
Παραγωγός: Barking Well Media
Παρουσιαστής: Νίκος Κοκλώνης
Head Of Project: Έλενα Κατραβά
Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός
Project Manager: Μάνος Βουράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Καργόπουλος
Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου- Ναυσικά Λαλιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διευθύντρια Ακαδημίας: Ηρώ
Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Άλεξ Παναγή
Vocal Coaches: Νικόλας Ραπτάκης -Στεφανία Ρίζου
Καθηγητής χορού-Χορογράφος: Χάρης Κούσιος
Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης: Μαρία Σολωμού
Image Maker: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη
Social Media Trainer: Φίλιππος Ιωάννου
Special Guest: Νίνο

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top