Φάρμα Τελικός: «Θα έχουμε ντέρμπι!» - Τι λένε οι δύο φιναλίστ

Έτοιμοι για την τελευταία δοκιμασία Γιαννακίδης κι ο Αλέξανδρος

Δείτε όσα είπαν Γιαννακίδης & Αλέξανδρος στο Breakfast@Star

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Φάρμας, που απόψε Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του νικητή.  

Φάρμα: Ποιοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό;

Μετά την ήττα και την αποχώρηση του Γιώργου Γιαννούλα, ο Γιώργος Γιαννακίδης κι ο Αλέξανδρος Τέλλιος είναι οι δύο φιναλίστ. Λίγο πριν τις τελευταίες δοκιμασίες στον αχυρώνα μίλησαν στην κάμερα του Breakfast@Star για την εμπειρία τους στη Φάρμα.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν το απόλυτο φαβορί για τον τελικό από τα πρώτα επεισόδια της Φάρμας

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν το απόλυτο φαβορί για τον τελικό από τα πρώτα επεισόδια της Φάρμας

«Ήμουν σε φάση σοκ όταν η γυναίκα μου μού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Δεν περίμενα να τους δω εδώ. Είναι μοναδικό συναίσθημα, ανυπομονώ και θέλω να τελειώσει όμορφα αυτό εδώ το ταξίδι για να γυρίσω στην οικογένειά μου. Σε δοκιμασίες που με έφταναν στα όριά μου σκεφτόμουν τα παιδιά μου» είπε ο Γιώργος Γιαννακίδης, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του, τον Αλέξανδρο. «Το ταξίδι είναι καλύτερο που το πέρασα μαζί του», συμπλήρωσε. 

Φάρμα: Η δημόσια συγγνώμη του Γιαννούλα στον Παρλάντζα

Ο Αλέξανδρος μπήκε στη Φάρμα σε δεύτερο χρόνο, αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Ο Αλέξανδρος μπήκε στη Φάρμα σε δεύτερο χρόνο, αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό!

«Έχω μάθει να αντέχω πάρα πολύ στον πόνο και σε καταστάσεις δύσκολες όπως περνάμε εδώ. Υπήρχε στιγμή που είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά κι ο Γιαννακίδης με βοήθησε πολύ σε αυτό. Μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να μείνω στο παιχνίδι», είπε αρχικά. «Από τον Γιώργο ίσως υπερτερώ λόγω σωματότυπου. Είμαι πιο ελαφρύς, πιο ευκίνητος, ο Γιώργος όμως είναι πιο δυνατός. Είτε κερδίσω εγώ είτε κερδίσει ο Γιαννακίδης θα χαρούμε το ίδιο, γιατί είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι. Σίγουρα θα έχουμε ντέρμπι!», πρόσθεσε. 

Φάρμα: Ο Γιώργος Γιαννακίδης θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά!

Η Κριστίνα επέστρεψε στη Φάρμα για τον μεγάλο τελικό

Η Κριστίνα επέστρεψε στη Φάρμα για τον μεγάλο τελικό

Οι παίκτες που επέστρεψαν στη Φάρμα για τον μεγάλο τελικό, ρίχνουν την ψήφο τους... δαγκωτό στον Γιώργο Γιαννακίδη για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top