Λιάγκας: «Από τότε που χώρισα, έχουν υπάρξει περίοδοι που δεν είμαι μόνος»

«Δεν το έχω πει ποτέ», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στο «Πρωινό»

Με αφορμή τις φήμες περί... έρωτα μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για την προσωπική του ζωή μέσα απί την εκποπή του «Πρωινό.

Χρηστίδου - Στάνκογλου: Πώς προέκυψαν οι φήμες περί... έρωτα!

«Πρέπει να σεβόμαστε όλους. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

λιαγκας
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί.. Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το ο,τιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top