Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό - Ποια ζώδια θα επηρεάσει και πώς

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/12, δίνοντας έναν τόνο πάθους και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να δώσετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά, αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα.

Θα βοηθήσει περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

αση μπήλιου

Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή και να τονώσουμε και τη σεξουαλική της διάσταση. Πάντως αυτό που ιντριγκάρει την Αφροδίτη στον Σκορπιό περισσότερο κι από το σεξαπίλ είναι η εμπιστοσύνη κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο το πρωί της Δευτέρας και η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς τις δυσκολίες αυτής της περιόδου.

Στη συνέχεια θα κάνει πολύ πιο θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία, δίνοντας μας έναν αέρα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας. Είναι εξαιρετικές όψεις για ραντεβού και επαφές με ευχάριστα αποτελέσματα. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Άρη που μπορεί να μας κάνει λίγο πιο βιαστικούς, ενώ μπορεί εύκολα να διαφωνούμε με τους άλλους ή να νιώθουμε κάποιο εκνευρισμό. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα κουραστούν λίγο περισσότερο σήμερα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top