Fame Story Δημήτρης: «Δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια»

Τι είπε για το date του με την Ελένη Φουρέιρα;

Όσα είπε ο Δημήτρης στην κάμερα του star.gr

Ο Δημήτρης Κλειδάς, αν και τραγούδησε ένα κομμάτι φαινομενικά στα μέτρα του, το «Δεν έχω χρόνο» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν είχε την αναμενόμενη επίδοση στο 10ο live του Fame Story.

Ο ίδιος λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του, περιέγραψε τα συναισθήματά του στην κάμερα του star.gr: «Δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια, αλλά όλα καλά. Έχω αντίληψη πότε τραγουδάω καλά και πότε όχι. Στο κομμάτι ήμουνα καλός. Απλά ίσως είναι αυτό που είπε ο κος Ρέμος, δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους», δήλωσε στην Κατερίνα Καραγιάννη. 

Fame Story Δημήτρης: Όσα είπε στο star.gr για τη συνάντησή του με την Ελένη Φουρέιρα

Fame Story Δημήτρης: Όσα είπε στο star.gr για τη συνάντησή του με την Ελένη Φουρέιρα

Για την έξοδό του με την Ελένη Φουρέιρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περάσαμε υπέροχα είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι μία στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ». 

«Έβλεπα φανατικά Fame Story και δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ. Κι όμως βρέθηκα κι έχω φτάσει μέχρι το 10ο live. Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου», είπε σχετικά με τη συμμετοχή και τη μέχρι τώρα πορεία του στη Μουσική Ακαδημία. 

Τέλος, έπεσε μέσα στις προβλέψεις του ότι η Andrew και η Ελεάννα θα είναι οι δύο σπουδάστριες που θα αποχωρήσουν το βράδυ της Παρασκευής (01/12). 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top