Ελένη Χατζίδου: «Ξέρω ότι από το σπίτι θα με μουτζώνει κόσμος»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο Breakfast@star

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παραπανίσια κιλά και τα χάπια που πήρε για να τα χάσει στάθηκαν αφορμή για μια προσωπική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@star είπε ότι πήρε κι αυτή χάπια για λίγες ημέρες για να χάσει κάποια κιλά, μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που της έστελναν μηνύματα και της έλεγαν ότι πάχυνε.

«Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Γιατί είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Υπάρχουν όντως συγκεκριμένα χάπια για να κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει χάπι για τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Ξέρω ότι από το σπίτι θα με μουτζώνει κόσμος, αν είναι δυνατόν. Είχα πάει το παιδί μου κολυμβητήριο και συζητούσα με μια μαμά. Μου έλεγε χαρούμενα πράγματα και εγώ της απάντησα: «Δεν ξέρω τι μου λες. Έχω πάρει ένα χάπι για να μου κόψει την όρεξη γιατί μου λένε για τα κιλά και δεν είμαι καλά. Με έχει πιάσει μια στεναχώρια και κάτι με τραβάει προς τα κάτω». Πήρα τηλέφωνο τον Ετεοκλή κι έκλαιγα», είπε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top