Fame Story: Τα «άκουσε» ο Σωτήρης από τον Γιώργο Θεοφάνους για τον Αργυρό

«Σταμάτα ρε φίλε... Να καταλαβαίνω τι λες!»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Σωτήρη

Στο επεισόδιο του Fame Story το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Θεοφάνους μπήκε στην Ακαδημία και συμμετείχε στο μάθημα, δίνοντας συμβουλές για τα κομμάτια των σπουδαστών.  

Στο «στόχαστρο» του καταξιωμένου συνθέτη μπήκε η ερμηνεία του Σωτήρη, που στο 10ο live θα τραγουδήσει Κωνσταντίνο Αργυρό και το τραγούδι Ηλιοβασίλεμα.«Βρε... να παίρνετε από τους τραγουδιστές τα καλά τους τα στοιχεία. Έχει πολλά καλά στοιχεία ο Αργυρός, έχει και κάποια που δεν είναι καλά. Όχι μόνο ο Αργυρος, όλοι τους! Τι δεν έχει νομίζεις; Για να ακούσω... Τι δεν έχει; Άρθρωση δεν έχει!», είπε αρχικά.  

Fame Story Σωτήρης: «Έχω μια βέρα εδώ... παντρευτείτε με. Είμαι ελεύθερος!»

«Δεν καταλάβαινα τι έλεγες... Τι είπες "δες", "πες", "βγες"; Δεν ήταν καθόλου "δες"! Πάτα τα σύμφωνά σου. Μην κάνεις όπως οι τράπερς που δεν καταλαβαίνουμε τι λες», πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Ο συνθέτης διέκοψε ξανά τον σπουδαστή τη στιγμή που τραγουδούσε. «Σταμάτα ρε φίλε. Μου θυμίζει MasterClass... Να καταλαβαίνω τι λες, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είτε πεις: "Βάζουμε δυο μαϊντανούς και στρίβουμε και λίγο λεμόνι" το ίδιο είναι», πρόσθεσε.  

Fame Story: Ο Σωτήρης τραγούδησε Ρουβά - Τα φοβερά σχόλια που άκουσε

«Ο κύριος Θεοφάνους όταν τραγούδησα μου είπε ότι δεν έχω καλή άρθρωση στο κομμάτι, το 'χω ξανακούσει, το δουλεύω. Δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στο να στεναχωρηθώ για αυτό και δεν πρέπει και να το κάνω. Απλά συνεχίζω να το δουλεύω», σχολίασε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Σωτήρης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top