Φαίη Σκορδά: «Μίλησα γιατί ήθελα να μπει μία τελεία»

Τι απάντησε η παρουσιάστρια για τη συνεργασία της με την Άννα Ζηρδέλη

Δείτε τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Στο πλαίσιο της φωταγώγησης δέντρου γνωστού εμπορικού κέντρου το βράδυ της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου ανάμεσα σε άλλα απάντησε και σε όσα είπε η Άννα Ζηρδέλη για εκείνη μέσα από το Breakfast@Star

Άννα Ζηρδέλη: Ο λόγος που παρεξηγήθηκε με τη Φαίη Σκορδά

«Της έχω ιδιαίτερη αδυναμία γιατί ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη, ήταν στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Την πιστεύωω πάρα πάρα πολύ... Μακάρι να συνεργαστούμε ξανά, χαίρομαι γιατί εξελίσσεται και κάνει αυτό που θέλει», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. 

Lady in red η Φαίη Σκορδά στη φωταγώγηση δέντρου!

Lady in red η Φαίη Σκορδά στη φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πριν από χρόνια, όταν ήμουν με τη Φαίη Σκορδά, με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Δεν το είπα στη Φαίη, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να ενημερώσεις. Το έμαθε η Φαίη, στεναχωρήθηκε προφανώς και τότε δεν έφυγα με ωραίο τρόπο», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Επίθεση Καινούργιου στη Σκορδά: Οι μπηχτές για τις περίεργες συνεργασίες

Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στο Breakfast@Star για όσα έγιναν με τη Φαίη Σκορδά στο παρελθόν

Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στο Breakfast@Star για όσα έγιναν με τη Φαίη Σκορδά στο παρελθόν

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο τηλεοπτικό της μέλλον. «Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε. Εγώ όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δε χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Είναι η πρώτη φορά που δε δέχτηκα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια, αλλά δεν απαντώ».  

Φαίη Σκορδά: Στόλισε χριστουγεννιάτικα το νέο της σπίτι!

Η Φαίη Σκορδά είπε κλείνοντας: «Έλεγα ότι δε θα κάνω βραδινό και τελικά έκανα το Voice, μου άρεσε. Είναι δύσκολο να κάνω ταυτόχρονα και βραδινό και πρωινό. Πάντα γράφονται διάφορα, το θέμα είναι πού γράφονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top