Tζωρτζέλα Κόσιαβα: «Η Μπάρκα να σταματήσει να μας κουνάει το δάχτυλο»

Με ποια παρουσιάστρια δεν θέλει με τίποτα να συνεργαστεί

Η συμπεριφορά της Δανάης Μπάρκα η οποία προέτρεψε όλους τους δημοσιογράφους να κάνουν ρεπορτάζ και μετά να βγάζουν τα συμπεράσματά τους ενόχλησε τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία στο παρελθόν έχει υπάρξει και Διευθύντρια Προγράμματος καναλιού.

Κόσιαβα: Για ποιους είπε πως δεν θα γράψουν ποτέ ιστορία στην τηλεόραση

«Η Δανάη δεν έχει εμπειρία τηλεοπτική. Το έχω ξαναπεί. Θέλει τον χρόνο της. Επίσης να σταματήσει να κουνάει το χέρι της στους δημοσιογράφους. Μας έλεγε πως πρέπει να κάνουμε ρεπορτάζ και έρευνα. Να μας μιλήσει εμάς όλους η Δανάη και να μας πει πως γίνεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ δεν το δέχομαι» δήλωσε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα. 

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε επίσης πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας μάλιστα χιούμορ στον δημοσιογράφο πως αυτή την ερώτηση έπρεπε να την κάνει στη δημοσιογράφο του Alpha.

Γνωστή παρουσιάστρια απαντά: Θα είναι στο πάνελ της Φαίης;

«Για πήγαινε μαζί με το συνεργείο όπως είσαι και ρώτα την Κατερίνα αν θα ήθελε να συνεργαστούμε ξανά να δούμε τι θα σου πει» ανέφερε.

Αντίθετα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα τόνισε πως θα ήθελε να δουλέψει μαζί με τη Φαίη Σκορδά. Άλλωστε η ίδια βρέθηκε αρκετές φορές καλεσμένη της παρουσιάστριας και έδειξε να υπάρχει χημεία μεταξύ τους.

«Θα συνεργαστούμε κάποια στιγμή με τη Φαίη» ανέφερε.

Η ίδια σχολίασε και το γεγονός πως πολλοί που είναι ηθοποιοί και τραγουδιστές παρουσιάζουν τηλεοπτικές εκπομπές. Τόνισε μάλιστα πως δεν έχει σημασία από ποιο χώρο προέρχεται κάποιος.

«Με ενοχλούν τα βύσματα, οι ατάλαντοι και οι ουρανοκατέβατοι» επεσήμανε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top