Cash or Trash: «Είναι για γέλια, δεν έχει ξαναγίνει αυτό»

Αποσύρθηκαν όλοι οι buyers κι έγινε έξω φρενών ο Μιχάλης

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Cash or Trash

Με ένα παλιό ρολόι βρέθηκε ο κύριος Μιχάλης μπροστά στους αγοραστές του Cash or Trash, στο επεισόδιο που είδαμε το απόγευμα της Τετάρτης.

Cash or Trash: Η Ιόλη Χιωτίνη θέλησε να... επεξεργαστεί το ρολόι του κυρίου Μιχάλη

Cash or Trash: Η Ιόλη Χιωτίνη θέλησε να... επεξεργαστεί το ρολόι του κυρίου Μιχάλη

Καθώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον και καμία προσφορά, ο Μιχάλης έγινε έξω φρενών μιλώντας σε δεύτερο χρόνο στην κάμερα της εκπομπής.

«Αυτό που πήρε η Ιόλη την άλλη φορά, γιατί το είδα επαναληπτικά, έχεις την εντύπωση πως ήταν καλύτερο από αυτό; Για τέτοια πράγματα όμως ενδιαφέρονται. Δεν ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό. Συγχωρέσετε με που το λέω αυτό το πράγμα, παιδιά. Είναι για γέλια! Εγώ, όχι δε θα τα ακουμπούσα, δε θα γύριζα να τα κοιτάξω».

«Ντόμινο αποχωρήσεων! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Θα το γράψει η ιστορία το σημερινό. Επηρεάζονται απόλυτα ο ένας με τον άλλον, επηρεάζονται. Πρώτη φορά είδα εγώ αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης, εμφανώς ενοχλημένος.

Cash or Trash: Ο Μιχάλης απογοητεύτηκε από τους αγοραστές, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω!

Cash or Trash: Ο Μιχάλης απογοητεύτηκε από τους αγοραστές, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω!

Κλείνοντας ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι: «Όσο κι αν σας φανεί τρελό, χάρηκα πάρα πολύ που θα το ξαναβάλω στον χώρο μου. Ειλικρινά μιλάω. Δεν είμαι στεναχωρημένος, δεν πειράζει γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Το ξέχασα ήδη το θέμα αυτό και εις άλλα με υγεία».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top