Γάζα: Σκοτώθηκε παραγωγός της σειράς «Fauda» του Netflix

Υπηρετούσε στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις

Θλίψη σκόρπισε στο καστ της δημοφιλούς ισραηλινής τηλεοπτικής σειράς «Fauda», ​​του Νetflix, ο θάνατος του 38χρονου Μάταν Μέιρ, μέλους της παραγωγής, πoυ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά της παλαιστινιακής ομάδας Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. 

Ισραήλ: Αποσύρεται η Χαμάς από τις διαπραγματεύσεις για τους ομήρους

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Jerusalem Post», ο Μέιρ ήταν έφεδρος στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), περιλαμβανόταν στους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στη γραμμή του καθήκοντος στη Γάζα.

Στιγμιότυπο από την ισραηλινή σειρά «Fauda» / AP Images

Το καστ του Fauda εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του αγαπημένου συνεργάτη του. «Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας Fauda, ​​ο Μάταν Μέιρ, σκοτώθηκε στη μάχη στη Γάζα. Ο Μάταν ήταν αναπόσπαστο μέλος του πληρώματος. Το καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Μάταν και είθε η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραφε μια ανάρτηση από το καστ της Fauda στο X.

Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς γυρίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας και προβλήθηκε το 2019 και το 2020. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top