Χατζίδου για Παύλου: «Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτόν»

Είναι ζηλιάρης ο σύζυγός της;

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I love Σου Κου» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Οικογενειακή βόλτα αγκαλιά με τη Μελίτα

Η ίδια μίλησε για τη δεύτερη χρονιά της στο Breakfast@Star με τον Ετεοκλή Παύλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως έχουν επιλέξει να απέχουν από τηλεοπτικές κόντρες.

«Εμείς θέλουμε να είμαστε έξω από τις τηλεοπτικές κόντρες. Όταν νιώθουμε μία ένταση θέλουμε να τη ρίχνουμε. Εμένα μου αρέσει ως τηλεθεάτρια να βλέπω πράγματα χαρούμενα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κάθε πρωί στις 8:45 κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κάθε πρωί στις 8:45 κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star 

Παύλου για Χατζίδου: Όταν τη γνώρισα, νόμιζα ότι δουλεύει σε... fast food!

Στη συνέχεια απάντησε αν ο αγαπημένος της, Ετεοκλής, τής κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. «Ο Ετεοκλής δεν θέλει να ακούει το τραγούδι μου “δεν θα σε περιμένω” και το βίντεο κλιπ που είχε μια σκηνή πιο πιπεράτη, δεν μπορεί να το καταλάβει, αλλά είναι ρόλος αυτός για όλους τους τραγουδιστές που κάνουν βίντεο κλιπ. Είχε πλάκα γιατί μου το έπαιξε υπεράνω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star.

«Φτου σου, κούκλε μου!»: Τα πειράγματα της Ελένης στον παραπονιάρη Ετεοκλή

«Δεν είναι ζηλιάρης, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας και στο παιδάκι μας. Εμπιστεύεται πολύ ο ένας τον άλλο, οπότε δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτόν», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top