Η Λένα Ζευγαρά, ο Νίνο κι η Πηγή Δεβετζή μπαίνουν στο Fame Story

Δείτε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Star αμέσως μετά τη Φάρμα

Δείτε το trailer του 23ου επεισοδίου του Fame Story

Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 2/11) η Πηγή Δεβετζή μπαίνει ξανά στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνει ένα πρόγραμμα ασκήσεων στους σπουδαστές. 

Fame Story: Η Πηγή Δεβετζή ξύπνησε τους σπουδαστές για γυμναστική

Ο Μάριος Ματιανός κάνει μάθημα αραβικών, για να μπορέσει να πει σωστά το τραγούδι του στο Fame Story Live της Παρασκευής 3/11

Fame Story: Οι σπουδαστές θα... αμαρτήσουν παρέα με τη Λένα Ζευγαρά

Fame Story: Οι σπουδαστές θα... αμαρτήσουν παρέα με τη Λένα Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά μπαίνει στην Ακαδημία για να μιλήσει με τα παιδιά και να βοηθήσει την Αριστέα Αλεξανδράκη στις πρόβες του τραγουδιού της, που θα παρουσιάσει στο επικείμενο live. 

Στο μάθημα του Χάρη Κούσιου, η Ελεάννα Rielle δυσκολεύεται με τη χορογραφία και νιώθει ότι δεν μπορεί να επικεντρωθεί στην ερμηνεία του τραγουδιού, που της έχει ανατεθεί για το live της Παρασκευής.  

Fame Story: Η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε στο σπίτι της Ακαδημίας

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα που θα εμφανιστούν στο Fame Story Live κι έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, επισημαίνοντας της ότι δε φέρθηκε σωστά στο προηγούμενο live κι ήταν αγενής με την ομάδα του styling, κάτι που η Άννα αρνείται.

Ο Φειδίας Ηροδότου ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο live και το έπαθλο του είναι μια επίσκεψη με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στούντιο ηχογράφησης, όπου ηχογραφούν μια επανεκτέλεση του τραγουδιού Υπήρχες πάντα, που έχει ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς. 

Fame Story: Ο Νίνο ξύπνησε τους σπουδαστές

Fame Story: Ο Νίνο ξύπνησε τους σπουδαστές

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές, ενώ στο εβδομαδιαίο συμβούλιο οι καθηγητές επιλέγουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Fame Story: Η ημέρα του makeover έφτασε - Ποιος είχε τη μεγαλύτερη αλλαγή

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία κι ανατροπές!

Fame Story: Ψηφίστε τον σπουδαστή που επιθυμείτε να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία

Fame Story: Ψηφίστε τον σπουδαστή που επιθυμείτε να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία

Fame Story Academy: Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top