Fame Story: «Λύγισε» η Megan στη συζήτησή της με την Άννα!

Όσα είπε για τα σχόλια της Άννα στο πρόσωπό της

Μετά τη συζήτηση στο αμφιθέατρο του Fame Story για τη σχέση της με τον Στράτο, η Megan ήταν ιδιαιτερα στεναχωρημένη. Ζήτησε τον λόγο κι από την Άννα που παρενέβη στην κουβέντα.

Fame Story - Γιώργος Θεοφάνους σε Γιάννη: «Δε μου αρέσει το ύφος σου»

«Δεν ξέρω, νιώθω ένα τείχος εγώ... μπορεί να μην είναι, απλά αυτό νιώθω, Δεν είναι όπως πριν, κάτι άλλαξε», είπε η Megan στην Άννα. «Ένιωσα περίεργα ενεργειακά την Άννα, που δε θα πω ότι ήμασταν πάρα πολύ κοντά, αλλά μιλάγαμε για διάφορα θέματα», πρόσθεσε μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Μπορεί να ήμουν σκληρή, to the point, που ρώτησα... να ένιωσες εσύ επίθεση. Όποιος και να το 'λεγε θα ρωτούσα το ίδιο», της είπε η Άννα. «Μπορούσες να μου πεις "Άννα μη μιλάς. Θέλω να το λύσω εγώ κι ο Στράτος"», πρόσθεσε.

Fame Story - Μέγκαν σε Στράτο: «Είσαι ύπουλος αγάπη μου!»

Στη συνέχεια η Megan αναφέρθηκε και στο cue της Αριστέας που είδε στο live και μιλούσε για εκείνη. «Δεν της έχω μιλήσει καν, να της πω πως... δε θέλω!», είπε έτοιμη να βάλει τα κλάματα. «Δεν είμαι ανώριμη Άννα, Εδώ άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε», πρόσθεσε. «Όταν νιώσω ότι κάποιος είναι αληθινός μαζί μου, θα είμαι κι εγώ αληθινή. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα», συμπλήρωσε. 

«Θέλω να αφήσω όλα τα αρνητικά πέρα, θέλω να κάνω move on... θέλω να κρατήσω την ενέργειά μου για κάτι πιο σημαντικό που είναι το τραγούδι μου και το act μου», είπε κλείνοντας η Megan.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top