Fame Story - Γιώργος Θεοφάνους σε Γιάννη: «Δε μου αρέσει το ύφος σου»

Συνέχισε τη σκληρή κριτική του στον σπουδαστή ο καταξιωμένος συνθέτης

Στο σπίτι του Fame Story μπήκε ο Γιώργος Θεοφάνους στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης. 

Fame Story: Η σκληρή κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη

Ο γνωστός συνθέτης σχολίασε όσα έγιναν στο 5ο live, ενώ επικεντρώθηκε σε όσα έγιναν με την ερμηνεία του Γιάννη. «Από εσένα έχω απαιτήσεις πάρα πολύ μεγάλες, για αυτό και σου τα είπα τόσο σκληρά. Δεν άκουσες τίποτα αγόρι μου αν νομίζεις ότι αυτό είναι πολύ σκληρά. Και δε μου αρέσει και το ύφος σου εμένα αυτό. Εμένα με απωθεί αυτό το πράγμα», είπε ο γνωστός μουσικός. «Δεν είναι έτσι, νομίζω είμαι λίγο παρεξηγημένος», απάντησε ο Γιάννης. «Άντε να σε παρεξηγήσω εγώ, σε παρεξηγούν όλοι όμως;», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους. 

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εσένα, ίσως είναι ο τρόπος που μιλάς. Παίζει ένα βίντεο στον αέρα σε βλέπω να φτιάχνεις σεντόνια και να λες για τους καθηγητές ότι δε σε βοηθάνε, λες ένα ειρωνικό σχόλιο, το δείχνει στην τηλεόραση, σε ρωτάω και λες "Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα". Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι;», σχολίασε στη συνέχεια ο γνωστός συνθέτης.

Fame Story: «Λύγισε» η Megan στη συζήτησή της με την Άννα!

«Βρε θέλω να είσαι μέσα στο παιχνίδι, θέλω να φτάσεις μέχρι και τον τελικό, είσαι ο μόνος τραγουδιστής που μπορείς να κάνεις αυτό το ρεπερτόριο, άντε είναι κι ο Σωτήρης που είναι πιο ποπ, κι ο Τίτος», πρόσθεσε. 

Μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Γιάννης σχολίασε ότι όσα του είπε ο Γιώργος Θεοφάνους του άφησαν απορίες και θα ήθελε να κάνουν μια συζήτηση κατ' ιδίαν.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top