Φάρμα - Γιαννούλας για Νάσια: «Δεν σέβεται κανέναν. Είναι αγενέστατη»

Έξαλλος ο Γιαννούλας με τη Νάσια

Στο χθεσινό επεισόδιο η πράσινη ομάδα αποχαιρέτησε τον Σπύρο Κοσμά, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στη «Φάρμα», λόγω του τραυματισμού του.

Φάρμα: Ο μυστηριώδης φάκελος-έπαθλο κι η απόφαση της Έλενας

Στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας η γαλάζια ομάδα έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η πράσινη ομάδα να πάρει τη νίκη. Η Έλενα Καραμβάση κλήθηκε να ορίσει μονομάχο, αφού πρώτα συζήτησε το σκεπτικό της με τον Γιώργο Τσάμη. Θεώρησε ότι το κριτήριο πρέπει να είναι αγωνιστικό και κάπως έτσι επέλεξε την Ελεονώρα Κεσίδου, η οποία είχε τη λιγότερο καλή απόδοση στη δοκιμασία. 

Φάρμα: Η Πηνελόπη κατηγορεί τον Παρλάντζα για κάτι πολύ σοβαρό!

Η αντίπαλη ομάδα αναρωτιέται ποιος είναι ο 1ος μονομάχος αλλά κάθε φορά που ρωτούν παίρνουν και διαφορετική απάντηση. Κάποιοι από τη γαλάζια ομάδα σκέφτονται να φτιάξουν μόνοι τους το τυρί τους, ώστε να μην έχουν υποχρέωση στον Νίκο Παρλάντζα. Παράλληλα, η πράσινη ομάδα χρωστάει προμήθειες στη γαλάζια, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις.

Από την άλλη ο Γιώργος Γιαννούλας είναι πολύ ενοχλημένος με τη συμπεριφορά της Νάσιας αφού θεωρεί ότι τους χρησιμοποιεί όλους. 

Φάρμα: Η Έλενα έκανε έξαλλο τον Νίκο με το ψέμα της

«Η Νάσια τι είναι; Ένας θηλυκός πύθωνας που δεν χορταίνει να τρώει. Βλέπεις να με κοιτάει στα μάτια εμένα όταν μου μιλάει; Όχι! Γιατί; Έχει φόβο! Η Νάσια νομίζει ότι εδώ που ήρθε είμαστε υπηρέτες της. Δεν σέβεται κανέναν. Είναι αγενέστατη!»

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top