Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τη Ρίκα Διαλυνά

Δείτε το νέο επεισόδιο την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 17:30

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται με χαρά μια αγαπημένη, παγκοσμίου φήμης, ηθοποιό! Η υπέροχα μαγευτική Ρίκα Διαλυνά, φέρνει ένα ιδιαίτερο αντικείμενο εποχής, γεμάτο ιστορίες κι αναμνήσεις. Η συνθήκη της δημοπρασίας στο δωμάτιο των αγοραστών είναι γυναικεία υπόθεση. 

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη με τη Ρίκα Διαλυνά

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη με τη Ρίκα Διαλυνά

Η νέα αγοράστρια του Cash Or Trash, Ειρήνη Πλευράκη, συγκινεί και συγκινείται, κλείνοντας μια πολύ όμορφη συμφωνία με τη Ρίκα Διαλυνά

Η Δέσποινα Μοιραράκη κι ο Θάνος Λούδος ζουν μια σπάνια στιγμή, αφού η πωλήτρια Δανάη ανακαλύπτει ότι φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο «θησαυρό». Φαίνεται, όμως, πως ακόμα και οι έμπειροι αγοραστές της εκπομπής μπορούν να πέσουν έξω και να αφήσουν ένα από τα πιο σπάνια και συλλεκτικά αντικείμενα του είδους να χαθεί από τα χέρια τους.

Η τιμή εκτίμησης, που δίνει ο Θάνος Λούδος στον Μάριο, για το αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash, του δίνει την ώθηση, που χρειαζόταν, προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Το αντικείμενο του Μάριου προκαλεί «διαμάχη» ανάμεσα στους αγοραστές αλλά εκείνος κερδίζει τις εντυπώσεις με έξυπνες ατάκες αλλά και με το πλήρες αντικείμενό του, «ρετρό» τεχνολογίας

Ειρήνη Πλευράκη

Αθηναία με ρίζες από την Κρήτη και τα Κύθηρα, σταδιοδρόμησε για πάνω από μια δεκαετία στον τομέα της φαρμακολογίας και της βιοτεχνολογίας. Η αγάπη για την τέχνη την ώθησε να ιδρύσει γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, οι σπουδές στην αδαμαντολογία την οδήγησαν να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, που ειδικεύεται στο εμπόριο κοσμημάτων και ρολογιών. Η Ειρήνη Πλευράκη είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης στο Cash or Trash. Μια δύναμη που κινείται με πρωτοφανή στρατηγική και «αρπάζει» από τα χέρια των «παλιών», τα πιο συλλεκτικά και σπάνια αντικείμενα, που νομίζουν ότι θα καταλήξουν στη συλλογή τους. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης είναι ο μεγάλος της ανταγωνιστής, ως έτερος έμπορος κοσμημάτων. Είναι εκείνος που θα νιώσει τη δύναμη της «καινούργιας» και θα αναμετρηθεί μαζί της δίνοντας πολλά cash στις γενναιόδωρες προσφορές της! 

Η νέα αγοράστρια του Cash Or Trash, Ειρήνη Πλευράκη

Η νέα αγοράστρια του Cash Or Trash, Ειρήνη Πλευράκη

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.  

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top